Такси портал
feed
marshruti.eu
Advertisement

Translation

Такси Новини Любопитно, филми и други Българска търсачка атакува родния пазар

Гласувай в Google Plus!

Bg Taxi in Google+
Българска търсачка атакува родния пазар Печат Е-мейл
(5 гласа)

2012г. - Интернетът в България има нова търсачка – Napred.BG. Различното и интересното тук е подходът на екипа към това как една търсачка може да си свърши маскимално добре работата, т.е. принципът на работа не е на основата на алгоритъм, както е при много други търсачки.

Комерсиалната сила Google се е префокусирала от качествено търсене-резултати, към печалба от реклами в популярната търсачка. Тази ситуация отваря врати за екип като този на Napred.BG да представи на българските потребители „разбираща търсачка”.

Екипът от редактори професионалисти на Napred.BG подобрява ръчно и пак така ръчно и преценено се премахват безполезни и безстойностни сайтове. Начинът на работа е такъв, че ако търсачката не може да предложи кой знае колко уместен резултат, ще бъдете прехвърлени в резултатите на Google за Вашето търсене, така че в крайна сметка Вие не губите време и не се налага ново търсене, освен ако не е с различни ключони думи. Napred.BG има сигурна база данни от над 50 000 заявки, на основата на които всяко едно търсене се пренасочва и обработва, така че да се получи добър и полезен „човешки” резултат, вместо резултат от машинен алгоритъм.

По този начин търсачката дава чудесни, ръчно подбрани и описани резултати за много от най-търсените думи. Едно хубаво удобство на търсачката е „облакът на Napred.BG” – можете да сте сигурни, че Вашите направени търсения са запазени, за да са Ви винаги под ръка. Облакът може да се редактира по всяко време. Ако все още не сте опитали търсачката - http://www.napred.bg, за още повече идеи, информация и новини потърсете страницата във Facebook, или блога - http://blog.napred.bg/

Такси новини със същите тагове: търсачка български търсачки
Коментара (0)Add Comment

Напиши коментар

Copyright © Такси портал BG Taxi 2008.
busy
 
< Предишна   Следваща >
Таксита София | Таксита Пловдив | Таксита Варна | Таксита Русе | Таксита Бургас | Такси и транспортен портал BG Taxi © 2008-2011 | Taxi на аерогара, трансфери, вип такси, VIP TAXI Google Analytics Alternative