Такси портал
feed
Advertisement
Advertisement

Translation

Такси Новини Любопитно Онлайн карта на бг в marshruti.eu

Гласувай в Google Plus!

Bg Taxi in Google+
Онлайн карта на бг в marshruti.eu Печат Е-мейл
(3 гласа)

Колко често ви се налага да отваряте карта на Бг, за да се ориентирате? Ако обичате да пътувате, вероятно това се случва доста честно, но човек никога не знае кога ще има нужда от едно рамо по отношение на вярната посока.

Именно затова, в настоящата публикация ще ви запознаем с един изключително лесен за работа и бърз за откриване инструмент, изобразяващ карта на Бг онлайн, който можете да използвате навсякъде и по всяко време, за да не губите никога правилния път към крайната си цел.

Посещавайки сайта marshruti.eu ще откриете, че всъщност въпросната карта на бг в marshruti.eu е вид навигация. Независимо дали сте използвали до сега нещо подобно, или за първи път ви се налага да откривате даден маршрут - с нея се работи много лесно. Необходимо е да въведете началната и крайната точка на пътуването, което сте предвидили, а на екрана ще се оцвети в синьо най-прекия маршрут до желаната от вас дестинация.

Можете да вписвате освен конкретни градове, също и адреси от дадена местност. С дърпане и влачене на синята линия, оцветила маршрута ви, успешно променяте и създавате изцяло нов такъв. Освен нагледно от къде може да преминете, ще получите информация и за това колко време ще продължи и колко километри трябва да пропътувате. Разбира се, времетраенето се измерва, според стандартните правила на пътя - 100 км/ч. за междуградски маршрути и 34-40 км/час за градски.

Изключително полезно се явява появяващото се под картата описание на всяко едно действие, от типа на "завийте наляво". Показват се още имената на улиците, когато се описват действията, така че дори и да не знаете маршрута - го имате визуализиран и описан.

 Онлайн карта на бг

Полезна е и другата опция от въпросната карта на бг - съчетанието на сателитна, георграфска и пътна карта. На която и от тях да кликнете се показва подробен образ на карта на бг. Същото важи и за кликането вътре в самата карта, където пък ви се показва описание и картинка за избраната от вас местност. Не пропускайте да се запознаете по-подробно с начина на работа на този уникален за интернет пространството инструмент на карта на бг. 

Такси новини със същите тагове: карта карти маршрути маршрут
Коментара (0)Add Comment

Напиши коментар

Copyright © Такси портал BG Taxi 2008.
busy
 
< Предишна   Следваща >
Таксита София | Таксита Пловдив | Таксита Варна | Таксита Русе | Таксита Бургас | Такси и транспортен портал BG Taxi © 2008-2011 | Taxi на аерогара, трансфери, вип такси, VIP TAXI Google Analytics Alternative