Такси портал
feed
Advertisement
Advertisement

Translation

Такси Новини Такси новини

Гласувай в Google Plus!

Bg Taxi in Google+
Такси новини
Uber сваля цените! Таксиметровите шофьори мразят Uber! Печат Е-мейл
(6 гласа)
Таксиметрови и транспортни новини

Uber отново сваля цените!

Същото се очаква да стане и в Европа, а след това и в България.

Ниските цени на Uber! Как Uber ще похарчи инвестицията от милиарди долари??? Много просто. С повече курсове, в повече държави и в повече градове :)

Uber сваля цените! Таксиметровите шофьори мразят Uber! Цени на uber в usa

Такси новини със същите тагове: uber taxi таксита таксиметрови шофьори таксиметров шофьор
Продължава...
 
Продава се работеща таксиметрова фирма Печат Е-мейл
(7 гласа)
Таксиметрови и транспортни новини
Продавам работеща таксиметрова фирма - София, без задължения, с вписани в удостоверение за регистрация /лиценз/ и работещи Седемдесет таксиметрови автомобила. Гарантиран чист законен доход. телефони за контакт: 0886931327 и 0878931326.
 
Таксиметровите автомобили- годни или негодни Печат Е-мейл
(14 гласа)
Таксиметрови и транспортни новини
Уважаеми колеги таксиметрови водачи и превозвачи, Уважаеми потребители, за пореден път Управляващите и т.нар. "Народни представители" са на път да не изпълнят обещанието си за промяна на Нормативната уредба отнасяща се до ограничаване на автомобилите във възрастта. От този порочен текст в ЗАП, създаден специално да обслужва интересите на две софийски лизингови компании / О Кей Супертранс АД и Йелоу 333 АД / в таксиметровият парк в Р. България преобладават 90 % автомобили от най-нисък клас и 10 % автомобили от среден клас. Същевременно, следствие на осигурения чадър от бившия Началник отдел контрол в РД"АА" София, в "О Кей Супертранс" АД са вписани в Удостоверението за регистрация и извършват дейност над 200 таксиметрови автомобили между 10 и 15 години, т.е. извън регламентираните в чл.12 и чл.24 на ЗАП. За нашите може, но за другите не. Ще намерим ли сили да защитим правата си...?
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 3 от 42
Таксита София | Таксита Пловдив | Таксита Варна | Таксита Русе | Таксита Бургас | Такси и транспортен портал BG Taxi © 2008-2011 | Taxi на аерогара, трансфери, вип такси, VIP TAXI Google Analytics Alternative