Такси портал
feed
Advertisement
Advertisement

Translation

Такси Новини Такси новини

Гласувай в Google Plus!

Bg Taxi in Google+
Такси новини
ТАКСИМЕТРОВИТЕ ВОДАЧИ- ЖЕРТВИ И МИШЕНИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ Печат Е-мейл
(13 гласа)
Таксиметрови и транспортни новини

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ТАКСИМЕТРОВИ ВОДАЧИ И ПРЕВОЗВАЧИ,

искам да Ви честитя Новата 2011г. и да ви пожелая първо да сте живи, второ да сте здрави, а останалото ще си купите или ще си откраднете. Искрено се надявах новата година да ни донесе повече късмет, щастие, любов и много доходи, но за съжаление се оказва, че мрачните прогнози които правим няма да ни подминат. Още на 08.01.2011г. на кръстовище в София беше направен опит да бъде убит таксиметров водач. Зависимите журналисти за пореден път отклониха общественото внимание и манипулираха обществото, и представиха информация от която обикновения човек може да си направи извода, че едва ли не е направен опит да бъде застрелян най-големия престъпник. С цел да отклонят общественото внимание от една гнида, който е Изп.Директор на "О КЕЙ Супертранс"АД и носи персонална отговорност за инцидента, с цел да се избегнат неудобни въпроси към недъгавата подлога на "О КЕЙ Супертранс"- НАБЕДЕНИЯ за Министър на транспорта, информационните технологии и съобщения Ал. Цветков, някои от водещите медии се опитаха да обвинят и да представят таксиметровия водач като криминален престъпник поради това, ЧЕ ИМАЛ ДВАДЕСЕТ И ЧЕТИРИ АКТА ПО ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА. Ало, мръсна долна журналистическа измет колко акта по ЗДП трябва да има човек, за да може да бъде застрелян? Докога ще манипулирате обществото? Докато някой не започне да стреля по Вас ли? Време разделно наближава!!!    

 
ГЕРБ- СЛУГИ НА СИВАТА ИКОНОМИКА Печат Е-мейл
(7 гласа)
Таксиметрови и транспортни новини

                    УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ТАКСИМЕТРОВИ ПРЕВОЗВАЧИ И ВОДАЧИ,

на 15.12.2010г. Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения в 41-во Народно събрание прие на второ четене предложенията за изменение и допълнение на Закон за автомобилните превози внесени от неадекватния субект, набеден за Министър на транспорта Александър Цветков. Тези предложения предстои да се приемат и в пленарна зала, най вероятно до Нова година, за да не протестирате? Промените в Закона за автомобилни превози ще обслужат единствено интересите на "О Кей Супертранс" АД. Това търговско дружество успява да определя правилата вече при четвърто правителство. При управлението на Иван Костов ясно- Главен счетоводител на "О Кей Супертранс" е член на ДСБ. При управленито на Симеончо - ДС вероятно е основен акционер на тази офшорка. При управлението на Станишев- бивши партийни величия вероятно са акционери на това дружество. При управлението на Борисов- отново политически чадър. Странно е как едно търговско дружество с 2000 таксиметрови автомобила няма назначен на трудов договор нито един таксиметров водач? Как се получава така, че 4000 таксиметрови водачи работят ежедневно на стратегически места в София  / Централна автогара, Летище София и др./, без да са назначени на трудов договор, без да отговарят на изискванията на нормативната уредба, и  никой в тази Държава да не си зададе въпроса?- "Кой стои зад това търговско дружество? Акционерите на това дружество ли управляват задкулисно страната ни? Кой всъщност ни управлява, когато гласуваме за "бате Гойко", "Сер-гейчо", "Царя", "Костов" или за "Мунчо" от "Под игото"? Как се получава така, че дори и Бойко Борисов го е страх да обели дума за тези аномалии? Защо обикновеният гражданин ще трябва да понася неравностойното положение в което поставен, а именно да си плаща осигуровките и данъците, а таксиметровите водачи от "О Кей Супертранс" АД да не си плащат осигуровки и данъци при условие, че Държавата им е осигурила неправомерно обекти да работят, а след време обикновеният човек отново ще трябва да отделя от своите средства за да се отделят средства за социална пенсия отнов на тези, които сега работят и не си внасят осигуровките? 

 
ТАКСИМЕТРОВИТЕ ВОДАЧИ- О, НЕРАЗУМНИЙ ЮРОДЕ Печат Е-мейл
(9 гласа)
Таксиметрови и транспортни новини
                          УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
знаете ли че тази седмица боклуците от ГЕРБ са Ви подготвили поредната новогодишна изненада? Знаете ли, че в Закона за автомобилните превози, който се очаква да приемат тези мекерета, Вас Ви очакват:
                               1. Закупуване на нови таксиметрови апарати на цена около 1200лв. за един брой.
                               2.Месечна поддръжка и такса за изпращане на база-данни в НАП- 50-60лв.
                               3.Права на мазните корумпирани чиновници от ИА"АА", да Ви отнемат регистрационния талон, да Ви снемат предните табели на автомобилите и да Ви посочват платен паркинг на който ще домува автомобилът Ви, за Ваша сметка, още при съставяне на Акт за административно нарушение.
                            4. Права на същите чиновници, да Ви глабяват с 500лв. за просрочено работно време само с 15 минути.
                            5.Права на същите мазньовци да Ви глобяват с 500лв. при условие, че таксиметровият Ви апарат се повреди.
                          6.Права на същите да Ви глобяват с 500лв. при наличие на "недостатъчна разпечатъчна хартия" в автомобила. Количеството достатъчна по преценка на служителят от ИА"АА".
                             7. ТРИДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ОТ НАЛОЖЕНИТЕ ГЛОБИ ЩЕ БЪДАТ ЗА НАКАЗВАЩИЯ ОРГАН.
 

                 И ТАЗИ ГАВРА ЛИ ЩЕ ПРОСПИТЕ. САМО ВИЕ ЛИ НЕ ЗНАЕТЕ КОГА И ЗА КАКВО ДА ИЗЛЕЗЕТЕ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА??? 

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 42
Таксита София | Таксита Пловдив | Таксита Варна | Таксита Русе | Таксита Бургас | Такси и транспортен портал BG Taxi © 2008-2011 | Taxi на аерогара, трансфери, вип такси, VIP TAXI Google Analytics Alternative