Такси портал
feed
Advertisement
Advertisement

Translation

Такси Новини Такси новини

Гласувай в Google Plus!

Bg Taxi in Google+
Такси новини
УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ ГЕРБ- ЛАКЕИ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ Печат Е-мейл
(3 гласа)
Таксиметрови и транспортни новини

                  УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ТАКСИМЕТРОВИ ПРЕВОЗВАЧИ И ВОДАЧИ,

НАСТЪПИ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО!!! ДА БЪДЕМ ИЛИ ДА НЕ БЪДЕМ???

                      Следейки внимателно поведението и телевизионните изяви на безхаберния лакей Министъра на ТИТС, намерението  на тази подлога е да не бъдем. Но ние няма да се предадем. Ние ще унищожим всяка една подлога! Ако се наложи първата бесилка ще бъде за Министъра на ТИТС, но ние няма да допуснем с нас да се гаврят мазни държавни чиновници и десетина жалки журналисти, поради това че пътуват безплатно с ваучери на "О Кей Супертранс". Недопустимо е да се оттегли изискването за ограничаване с години на автобусите превозващи деца и ученици в предложенията за изменение и допълнение на Закон за автомобилните превози, поради това че всяко подобно изискване следва да бъде обезпечено от Държавата, а за таксиметровите автомобили да продължава ограничението с години за автомобилите. Кое е по важно и първостепенно?- Автобуси които возят по двадесет деца, или леки автомобили които возят по един пътник???  Кое търговско дружество се облагодетелства от този порочен и клиентелистки закон??? Колко е комисионната на Министъра на ТИТС? 

               СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ: СТАНОВИЩЕ НА КАМЕН КИЧЕВ- ЗАМЕСТНИК НА ПОДЛОГАТА - ВТОРА ПОДЛОГА 

 

 
Министър Александър Цветков- лакей, подлога, некадърник или ??? Печат Е-мейл
(4 гласа)
Таксиметрови и транспортни новини

                                  УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ПРЕВОЗВАЧИ И ВОДАЧИ,

НФТВБ ВИ ПРЕДУПРЕЖДАВА, че в близките дни депутатите от ГЕРБ предстои да приемат порочните предложения на Министър Ал.Цветков за "Изменение и допълнение на Закон за автомобилните превози". Предложенията на въпросния субект са не само порочни, но противоречат на конституцията, на Закона за собствеността, на Закона за защита на Конкуренцията, на Търговския закон,  на Закона за конфликт на интереси, на принципите на пазарния механизъм и на приетите от Р.България Европейски директиви и Европейски практики. В ежедневните медийни изяви на този безотговорен, нагъл и циничен субект/ при наличието на десетки загинали, при наличие на безброй протести от служители на БДЖ, при ежедневни случаи на корупция в подопечната му администрация, при десетки хиляди загинали от пътно-транпортни произшествия, вследствие доказани продажби на свидетелства за правоуправление, при тотално унищожена конкуренция в дейността таксиметров превоз на пътници с леки автомобили, подлогата на "О КЕЙ  Супертранс" АД по цял ден се изявява в корумпираните като него продажни медии, и се бие по гърдите че е изгонил от Летище София 10 таксиметрови автомобили. Този жалък бездарник за това ли е назначен за Министър на ТИТС? Как тогава ще допуснем да му бъдат делегирани права да ни проверява личните автомобили? Как ще допуснем да му бъдат делегирани права, да отнема на личните ни автомобили регистрационните талони, да снема табелите и да ни закарва  личните автомобили на посочен от неговите чиновници платен паркинг? Как ще допуснем тези нагли субекти да ни лишават от правото на Защита? Ще допуснем ли тази измет да отстранява от пазара неудобните?

                                следва продължение 

                                          

 
Шофьор от Такси за едно Евро уби свой колега Печат Е-мейл
(7 гласа)
Таксиметрови и транспортни новини
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 10 - 12 от 43
Таксита София | Таксита Пловдив | Таксита Варна | Таксита Русе | Таксита Бургас | Такси и транспортен портал BG Taxi © 2008-2011 | Taxi на аерогара, трансфери, вип такси, VIP TAXI Google Analytics Alternative