Такси портал
feed
Advertisement
Advertisement

Translation

Такси Новини Такси новини МИНИСТЪРЪТ НА ТИТС НЕ УСПЯ ДА ЗАБЛУДИ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

Гласувай в Google Plus!

Bg Taxi in Google+
МИНИСТЪРЪТ НА ТИТС НЕ УСПЯ ДА ЗАБЛУДИ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ Печат Е-мейл
(2 гласа)

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, 

както Ви обещах  Ви информирам за начина по който протече обсъждането в Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения на предложените от Министъра на ТИТС промени в Закона за автомобилните превози. На 22.04.2010г. Комисията по ТИТС при 41-во Народно събрание обсъди предлаганите от Министъра на ТИТС промени в ЗАП. На обсъждането бяха поканени и представители на легитимните браншови организации, на които бе дадена възможност да изразят своите становища във връзка с предложенията за изменение и допълнение на ЗАП.

Повече от 50% от присъстващите представители на бранша, категорично се обявиха против предлаганите от Министъра на ТИТС промени. Нашето становище, че законът е клиентелистки бе потвърдено и от останалите браншови организации. При гласуване на предлаганите промени, абсолютно всички Народни представители се обявиха против предлаганите изменения и допълнения на ЗАП. На Министъра на ТИТС бе препоръчано да представи преработен законопроект, който да не противоречи на Законодателството на Р.България и да бъде хармонизиран с Европейските регламенти и директиви.

                       СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

                                     ПРЕДСЕДАТЕЛ НФТВБ: ЯНЕ ЯНКОВ 

Коментара (0)Add Comment

Напиши коментар

Copyright © Такси портал BG Taxi 2008.
busy
 
< Предишна   Следваща >
Таксита София | Таксита Пловдив | Таксита Варна | Таксита Русе | Таксита Бургас | Такси и транспортен портал BG Taxi © 2008-2011 | Taxi на аерогара, трансфери, вип такси, VIP TAXI Google Analytics Alternative