Такси портал
feed
Advertisement
Advertisement

Translation

Такси Новини Новини от България

Гласувай в Google Plus!

Bg Taxi in Google+
НФТВБ внася в Столична Община искане за разрешение за провеждане на протест Печат Е-мейл
(5 гласа)

Днес Националната Федерация на Таксиметровите Водачи в България - НФТВБ внася в Столична Община искане за разрешение за провеждане на протест в центъра на София. Протестните действия ще се провеждат от 09.00ч. на 26.05.2008г.

Нашата организация подкрепя Протеста на превозвачите и нашите членове ще се включат в него без значение какъв ще бъде отговора на общината!

От решението на Столична Община зависи единствено къде ще се проведат протестните действия.

Очаквайте по-късно през деня официалното обръщение от Председателя на НФТВБ г-н Яне Янков.

Официалното обръщение от Председателя на НФТВБ г-н Яне Янков:

Уважаеми колеги таксиметрови водачи, незавидното положение на таксиметровите водачи става все по–тежко. С всеки изминат ден ставаме все по-бедни, независимо от това, че работим все-повече и повече.

До това положение сме доведени целенасочено от управляващите, с помощта на подставени второстепенни лица като Румен Крумов, Спас Атанасов и Кирил Ризов. Това положение е пагубно за нас, за нашите семейства и нашия бранш. За да се опитаме да променим нашия живот е необходимо да покажем, че ние желаем нещо да се промени.

По този повод Федеративния съвет на НФТВБ - Национална Федерация на Таксиметровите Водачи в България, взе решение да се проведат съвместни протестни действия с превозвачите на товарни и лекотоварни автобуси, микробуси и автобуси. Сега е време да покажем колко сме единни, и можем ли да си защитаваме интересите.

Всеки от Вас, който счита, че има достойнство може да се чувства поканен да участва в мероприятието. Бъдете разумни, наясно сте как да действате. Протестите ще започнат на 26.05.2008 година.

Сборните пунктове са Цариградско шосе при къмпинг Врана, Ботевградско шосе на входа на София и околовръстното шосе и бул. Цар Борис и Горнобански път.

Начало 09.00ч. на 26.05.2008г.

С уважение: Яне Янков, Председател на НФТВБ

Такси новини със същите тагове: НФТВБ превозвачи протест
Коментара (0)Add Comment

Напиши коментар

Copyright © Такси портал BG Taxi 2008.
busy
 
< Предишна   Следваща >
Таксита София | Таксита Пловдив | Таксита Варна | Таксита Русе | Таксита Бургас | Такси и транспортен портал BG Taxi © 2008-2011 | Taxi на аерогара, трансфери, вип такси, VIP TAXI Google Analytics Alternative