Такси портал
feed
marshruti.eu
Advertisement

Translation

Такси Новини Такси новини ПРИЗИВ КЪМ ТАКСИМЕТРОВИТЕ ВОДАЧИ ОТ НФТВБ

Гласувай в Google Plus!

Bg Taxi in Google+
ПРИЗИВ КЪМ ТАКСИМЕТРОВИТЕ ВОДАЧИ ОТ НФТВБ Печат Е-мейл
(5 гласа)

                                Уважаеми колеги таксиметрови водачи и превозвачи,

НФТВБ ВИ призовава да излезете на протест на 15.03.2010г. който протест ще се проведе във всяка отделна Община пред общинските структури на НАП. Протестът се организира от Асоциацията  на българския бизнес и ние като пряко заинтересована страна считаме, че сме длъжни да защитим интересите си и да подкрепим протестите. Поводът за организиране на протеста е тълкуване на НАП, което тълкуване цели да унищожи малкия и средния бизнес в България. Това нещо ще се случи, тъй като НАП започва да прибира от един управител на едно ЕООД или ООД по 600 лв. за осигуровки. Същата сума се дължи и от всеки един от притежателите на дялове във всяко едно от дружествата.

Това тълкуване на НАП противоречи на редица други закони и на Кодекса на труда, но ...!!! Правото да ти налагат санкция е в техните ръце. Те имат право да ти наложат принудително вземане, а пък ние след това да се жалим в доказано-корумпирания български съд. При условие, че обжалването не спира изпълнението, резултатите за нас са ясни!!!

Защо не трябва да допускаме управляващите да се гаврят с нас и въобще с българския данъкоплатец. Защото уважаеми колеги, ние българските данъкоплатци сме поставени в невъзможни условия на труд. Ние сме доведени от корумпираните управляващи до просешка тояга. Ние сме поставени в неравностойно положение, не само спрямо отделните участници на пазара в Р.България, но и спрямо всички  участници на европейския пазар. Корумпираната измет ни лиши от средства по Европейските програми. Корумпираната измет ни открадна средствата от пенсионните и здравните фондове. Корумпираната измет си дели укритите доходи със сивата икономика. Корумпираната измет е създала правила с които е предоставила възможност на близки до тях участници да укриват милиарди лв. доходи. И сега в знак на благодарност за заслугите на управляващите, ние ще трябва да си продадем имуществото, при условие че на някой е останало някакво такова, за да може управляващата измет да има какво да открадне.

Уважаеми колеги, не чакайте да Ви оставят без дом, без семейство, без имущество и тогава да започнете да търсите правата си. Тогава ще бъде късно! Подкрепяйте всички протести, които се организират срещу управляващите. Нека да започнем да уважаваме себе си, за да ни уважават и другите! Не трябва да допускаме управляващите да ни превръщат в бели роби. Нека от днес нататък да търсим сметка от управляващите, за какво се харчат парите на данъкоплатеца. Защо, след като НФТВБ посочи на Бойко Борисов и Симеон Дянков от кои фирми да приберат около 150 милиона лв., те не  направиха нищо, а сега вместо да си приберат действително дължими суми, решиха да ограбят малкия и средния бизнес. Защото, Уважаеми Колеги да начисляваш данъци и осигуровки на неполучени доходи е най-меко казано "Грабеж". 

                                    ПРЕДСЕДАТЕЛ НФТВБ: ЯНЕ ЯНКОВ 

Коментара (0)Add Comment

Напиши коментар

Copyright © Такси портал BG Taxi 2008.
busy
 
< Предишна   Следваща >
Таксита София | Таксита Пловдив | Таксита Варна | Таксита Русе | Таксита Бургас | Такси и транспортен портал BG Taxi © 2008-2011 | Taxi на аерогара, трансфери, вип такси, VIP TAXI Google Analytics Alternative