Такси портал
feed
marshruti.eu
Advertisement

Translation

Такси Новини Такси новини ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Гласувай в Google Plus!

Bg Taxi in Google+
ПРОДЪЛЖЕНИЕ Печат Е-мейл
(2 гласа)

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

НФТВБ продължава с публикациите във връзка с намерението на правителството да унищожи таксиметровия превоз на пътници. Защо считаме, че предлаганите от МТИТС промени в ЗАП ще унищожат тотално таксиметровите водачи и превозвачи? Защото уважаеми колеги, в предлаганите от Министъра на ТИТС промени в ЗАП, ние виждаме няколко меко казано смущаващи сегмента, като:

                1.Глобите за нарушения са многократно завишени и са без диапазон от-до, и не са съобразени с реалните доходи на водачите и превозвачите.

               2.Глобите да се плащат при получаване на Наказателно постановление, а при условие че съдът отмени наказанието, ние да почваме да гоним Михаля, за да си върнем сумата и разноските по делото.

               3. Общините да определят пределни / максимални / цени за превоз / т.е. Общините да ни определят доходите/ в 100% частен бизнес, в европейска държава, заблудила ЕС, че е страна с пазарна икономика. Ще се съгласим Общините да ни определят цените, при условие че видиме в бюджета на Общините и средства за компенсиране на загубите.

                     4.30% от глобите да отиват за възнаграждение на служителите от ДАИ- върхът на наглостта и цинизма. И това ако не е конфликт на интереси, здраве му кажи. Представете си служителят на ДАИ, да получава 30% от глоба за просрочено работно време за първи път, която е 500лв. и за него от тях ще бъдат 166лв. Представяте ли си какво ще се получи?

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

само и единствено от Вас зависи, дали ще продължавате да бъдете третирани като помияри, цървули и измет. Няма дейност в Р.България, където държавата да се намесва по този нагъл и циничен начин. За това естествено вината си е наша. Решението на пролемите се крият в НАЦИОНАЛНИ ПРОТЕСТИ. Ние сме 50 000 армия, която може да разреши много проблеми. Дали това ще се случи, зависи само и единствено от Вас. НФТВБ ще организира национални  протести, като ще бъдете уведомени за това от Регионалните представители и от сайта BG TAXI.EU и NFTVB.COM.

Да вземем пример от гръцките колеги! Да покажем поне веднъж, че съществуваме!!! 

Коментара (0)Add Comment

Напиши коментар

Copyright © Такси портал BG Taxi 2008.
busy
 
< Предишна   Следваща >
Таксита София | Таксита Пловдив | Таксита Варна | Таксита Русе | Таксита Бургас | Такси и транспортен портал BG Taxi © 2008-2011 | Taxi на аерогара, трансфери, вип такси, VIP TAXI Google Analytics Alternative