Такси портал
feed
marshruti.eu
Advertisement

Translation

Такси Новини Такси новини УНИЩОЖЕНИЕ НА ТАКСИМЕТРОВИЯ ПРЕВОЗ С ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ

Гласувай в Google Plus!

Bg Taxi in Google+
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТАКСИМЕТРОВИЯ ПРЕВОЗ С ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ Печат Е-мейл
(2 гласа)

         УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ТАКСИМЕТРОВИ ВОДАЧИ И ПРЕВОЗВАЧИ,

 тоталното унищожение на таксиметровите водачи и превозвачи е на път да стане реалност. На 22.04.2010г. от 14.00ч. Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения в 41-во Народно събрание, ще обсъжда проекто-закон за изменение и допълнение на Закон за автомобилните превози, изготвен и внесен за обсъждане от Министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията. В поредицата публикации НФТВБ Ви информира за престъпните текстове, които възнамеряват да приемат 41-во Народно събрание.

Наглостта и цинизма на лакеите от МТИТС не спира, а продължава с бързи темпове. В периода от 17.12.2009г./деня на публикуване на предложенията на МТИТС/ до 15.04.2010г. /датата на внасяне на предложенията в Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения в 41-во Народно събрание/, тези подлоги са вмъкнали допълнителни промени, които придават съвсем различен облик на ЗАП и показват до каква низост може да те доведе зависимостта към някой субект / спонсор, работодател и т.н. /. МТИТС преследвайки користните си намерения, воден от желанието да изпълни задължението си към " ОКЕЙ Супертранс " АД /вносител и търговец на автомобили, ДДС и др./, е сътворил такива предложения за промени в ЗАП, които при условие че станат реалност ще погребат живи, поробените таксиметрови водачи и превозвачи.

През изминалите 10 години всеки Министър на транспорта се осмеляваше да прави клиентелистки промени на ЗАП, но подобна пародия никой не посмя да сътвори. НФТВБ изготви предложения за изменение и допълнение на ЗАП, които лакеите от МТИТС не одобряват. Не одобряват защото целта която преследват и изпълняват, да Ви правят все по-бедни и зависими е изгодна за тях. Именно поради това, МТИТС са наложили ограничения на годините на таксиметровите автомобили, ограничения на местата на автомобилите, задължителния жълт цвят и др. Сега идва ред и на цените, което означава пряко определяне на доходите на всеки от нас!!!  На фона на все по намаляващия оборот, на фона на засилващата се икономическа криза в България, Ние ще бъдем глобявани за каквото си поискат служителите на ДАИ, и няма да можем да се трудим и да управляваме повече автомобил / не само таксиметров, но въобще автомобил/. Това предвиждат предложенията на МТИТС. Но върха на наглостта на тези нагли измамници е текста, който да делегира права служителите от ДАИ, да имат възможност да проверяват личните автомобили на всеки от нас. Е БЪЛГАРИНО, и това доживя. Дали заслужаваме участта си, ще покаже времето!

           НФТВБ ще присъства на обсъждането на предлаганите от МТИТС промени в ЗАП.

                     ПРЕДСЕДАТЕЛ НФТВБ: ЯНЕ ЯНКОВ     

Коментара (0)Add Comment

Напиши коментар

Copyright © Такси портал BG Taxi 2008.
busy
 
< Предишна   Следваща >
Таксита София | Таксита Пловдив | Таксита Варна | Таксита Русе | Таксита Бургас | Такси и транспортен портал BG Taxi © 2008-2011 | Taxi на аерогара, трансфери, вип такси, VIP TAXI Google Analytics Alternative