Такси портал
feed
marshruti.eu
Advertisement

Translation

Такси Новини Такси новини ЗАРОБИ ЛИ ИЛИ УНИЩОЖИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ ТАКСИМЕТРОВИТЕ ВОДАЧИ И ПРЕВОЗВАЧИ?

Гласувай в Google Plus!

Bg Taxi in Google+
ЗАРОБИ ЛИ ИЛИ УНИЩОЖИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ ТАКСИМЕТРОВИТЕ ВОДАЧИ И ПРЕВОЗВАЧИ? Печат Е-мейл
(4 гласа)

Уважаеми колеги таксиметрови водачи и превозвачи, на 31.03.2010г. Министерски съвет гласува предложените от Министъра на транспорта, информационните тхнологии и съобщенията / МТИТС / промени в Закона за автомобилните превози / ЗАП/. По принцип всяка една промяна на Закон, би следвало да се мотивира, да се посочат ползата и необходимостта от нея, да се обоснове и аргументира, да се обсъди и да се вземе предвид становищата на заетите в бранша. Но когато управляващите решават съдбата на таксиметровите водачи и превозвачи и въобще на транспорта, тези правила в Булгаристан не важат. В продължение на 10 години абсолютно всички управляващи през този период унищожаваха стъпка по стъпка таксиметровите водачи и превозвачи, а на 31.03.2010г. правителството на Бойко Борисов реши да доунищожи тотално таксиметровите водачи и превозвачи.

В предишните публикации ние от Национална Федерация на Таксиметровите Водачи в България / НФТВБ / Ви предупреждавахме от опасностите които Ви грозят, при условие че Министерски съвет и "Народните представители" гласуват и приемат предложенията на МТИТС за изменение и допълнение в ЗАП. Дали това ще стане реалност, зависи изключително от Вас. НФТВБ ще организира протести в деня на гласуване на първо четене в Комисията по ТИТС, но от Вас зависи колко масови ще бъдат те. През изминалите 10 години, Вие нито веднаж не излязохте да протестирате и да си защитите правата. Не взехте пример от нашите колеги в Гърция, Италия, Франция и др. Всички по таксиметровите стоянки коментирате как живеят и се трудят нашите колеги от Европа, там където на книга сме и ние. Всеки от Вас е чувал колко печели един таксиметров водач и превозвач в останалите Европейски страни. За нас това е само блян. Какво и как трябва да направим четете в ПРОДЪЛЖЕНИЕ!!!

               ПРЕДСЕДАТЕЛ НФТВБ ЯНЕ ЯНКОВ 

Коментара (0)Add Comment

Напиши коментар

Copyright © Такси портал BG Taxi 2008.
busy
 
< Предишна   Следваща >
Таксита София | Таксита Пловдив | Таксита Варна | Таксита Русе | Таксита Бургас | Такси и транспортен портал BG Taxi © 2008-2011 | Taxi на аерогара, трансфери, вип такси, VIP TAXI Google Analytics Alternative