Такси портал
feed
Advertisement
Advertisement

Translation

Такси Таксиметрови фирми Такси София ТАКСИТАТА ДО 15 ГОДИНИ

Гласувай в Google Plus!

Bg Taxi in Google+
ТАКСИТАТА ДО 15 ГОДИНИ Печат Е-мейл
(1 глас)

              УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, ЧЕСТИТО!!!!

За изминалите 15 години, откакто съществува Закон за автомобилните превози, в този Закон се приеха само три разумни изисквания: 

                          1.  Таксиметров превоз да се извършва с автомобили 6+1 места.

                          2. Таксиметров превоз да се извършва с автомобили, датата на първа регистрация да не е павече от 8 години, и максимална възраст на автомобила до 15 години.

                          3. Разрешителното да се издава за срок не по малък от 3 години.

Основната роля в приемането на тези промени в ЗАП, бе на Национална Федерация на Таксиметровите Водачи в България / НФТВБ / , Асоциацията на таксиметровите синдикати в България/ АТСБ/, Националния съюз за защита правата на превозвачите и Браншовата камара на таксиметровите водачи и превозвачи. Искам от Ваше име да благодаря на Народните представители от БСП Георги Свиленски и Петър Мутавчиев, на Министъра на транспорта Данаил Папазов и Изпълнителния директор на ИА"АА" г-н Димитър Ганев, за проявеното разбиране и за смелостта им да се изправят срещу интересите на Монополите и Организираната престъпност. Ние като граждани, трябва да бъдем признателни когато някой се опитва да разреши проблемите съпътстващи дейността ни,/ независимо,че това е задължението им/ и критични към всеки който ги неглижира и се опитва да ги задълбочи!!! Благодаря на всички колеги за подкрепата, която ни оказаха в някои трудни моменти, за отделеното време и присъствието им на протестите! Вие показахте на всички, че за правата си трябва да се борим, и да ги отстояваме!!! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТО!!!!            

                               ПРЕДСЕДАТЕЛ НФТВБ: ЯНЕ ЯНКОВ

Коментара (0)Add Comment

Напиши коментар

Copyright © Такси портал BG Taxi 2008.
busy
 
Следваща >
Таксита София | Таксита Пловдив | Таксита Варна | Таксита Русе | Таксита Бургас | Такси и транспортен портал BG Taxi © 2008-2011 | Taxi на аерогара, трансфери, вип такси, VIP TAXI Google Analytics Alternative