Dyson Vassilias
Варна, България
22/07/2024

Видове добавки за дизелов автомобил

Видове добавки за дизелов автомобил

Видове добавки за дизелов автомобил. Объркването около добавките за дизелов автомобил обикновено е резултат от лошо разбиране на различните видове добавки за гориво. Също и ползите, които те предоставят на вашия двигател. Докато добавките против гел са популярни, други не са. Ето някои от тях:

Няколко видове добавки за дизелов автомобил

Добавки за дизелов автомобил против пяна

По време на зареждане дизеловото гориво има тенденция да натрупва въздух, като временно образува пяна. При дизелови превозни средства с резервоари с неправилна форма, излишната пяна може да причини преждевременно спиране на горивото. По този начин ще имате наполовина пълен резервоар, ако презареждате в станция, която разполага с автоматично изключващи се дозатори за гориво. Добавките за дизелов автомобил против пяна намаляват повърхностното напрежение в стените с въздушни мехурчета. Намаленото напрежение ги кара бързо да се спукат, като елиминира образуването на пяна.

Добавки за дизелов автомобил за контрол на депозитите

Тези добавки за дизелов автомобил помагат за почистване на вашата система за управление на горивото, особено горивния инжектор. Добавките действат като филм върху металните повърхности на инжекторните дюзи, предотвратявайки натрупването на остатъци. Поддържането на системата за управление на горивото в добро състояние е сигурен начин за подобряване на икономията на гориво, увеличаване на мощността на двигателя и поддържане на емисиите от дизелов двигател на задоволителни нива.

Добавки за дизелов автомобил за подобряване на цетановото число

Дизеловите подобрители на цетановото число спомагат за повишаване на качеството на цетановото число във вашето дизелово гориво. Експлоатацията на вашия автомобил с нискокачествен цетанов дизел ще направи стартирането на автомобила по-трудно, особено в студено време. Лошото качество на цетановото число също причинява по-висок разход на гориво, по-високи нива на шум и повече емисии на бял дим. По време на консумация добавките  за дизелов автомобил за подобряване на цетановото число спомагат за увеличаване на степента на разлагане на горивото. Така горивото ще се запали по-бързо.

Намерете подходящата добавка за дизелово гориво за вашите нужди

Независимо дали имате дизелово превозно средство или друго тежко дизелово оборудване, добавянето на добавки към горивото може значително да увеличи живота му и да подобри производителността. Да знаете кога да добавите добавка за дизелово гориво е сигурен начин за подобряване на стабилността на горивото, особено когато се комбинира с редовна и правилна поддръжка.

Открийте тук видове добавки за дизелов автомобил.

Коментарите са изключени.