Dyson Vassilias
Варна, България
22/07/2024

Допълнителни рискове при застраховката Помощ за пътуване в чужбина

рискове при застраховката Помощ за пътуване

Допълнителни рискове при застраховката Помощ за пътуване в чужбина. Стандартният застрахователен договор може да бъде разширен с опции.

Туристът има право самостоятелно да избира рисковете или да използва една от комплексните програми, за да спести от цената на полицата. Ние предлагаме следните опции за застраховка Помощ за пътуване в чужбина:

-„Изгубен багаж.“ Застрахователно събитие се счита за загуба на вещи при транспортиране или забавяне на багажа по вина на превозвача;

-„Гражданска отговорност”. Неумишленото причиняване на вреда на здравето или имуществото на други по време на пътуване в чужбина може да доведе до съдебни действия;

-„Спорт и активен отдих“. Опцията може да включва лечение на наранявания и заболявания, получени по време на гмуркане, скачане с парашут и др.;

-„Отмяна на пътуване“. Застраховката дава възможност за получаване на компенсация за стойността на платено пътуване и самолетни билети без възможност за връщане, ако пътуването трябва да бъде отменено или пренасрочено поради обстоятелства извън контрола на туриста.

Прочетете повече за допълнителните рискове в договора и в Правилата за застраховане.

Колко струва застраховката Помощ за пътуване в чужбина?

Цената на полицата се изчислява въз основа на следните застрахователни параметри:

-продължителност на пътуването: договорът трябва да обхваща целия период на пътуването;

-вид полица: еднократна или многократна;

-страната, в която планирате да пътувате;

-възраст на туриста: цената на застраховката за деца, възрастни и стари хора е различна;

Как да изберем правилната застрахователна полица Помощ за пътуване в чужбина?

При избора на застрахователна полица при пътуване е важно да вземете предвид няколко основни аспекта: тип покритие, размер на покритието, застрахователна сума и др. Разберете по-подробно кои други важни подробности трябва да се вземат предвид при избора на застраховка за пътуване в чужбина.

Имате ли нужда от застраховка за пътуване в чужбина?

Обикновено туристическата застраховка за пътуване в чужбина е задължителна за пътуване, особено в страни с визови изисквания. Застраховката Помощ за пътуване в чужбина е едно чудесно решение, осигуряващо спокойствие за Вас и за членовете на Вашето семейство.

Коментарите са изключени.