Dyson Vassilias
Варна, България
22/07/2024

Какво почиства обезмаслителят Bardahl Brake Cleaner

обезмаслителят Bardahl Brake Cleaner

Какво почиства обезмаслителят Bardahl Brake Cleaner.

Описание на обезмаслител Бардал

Bardahl Brake Cleaner е ултрамощен обезмаслител и има много силен натиск за премахване на всички остатъци. Основните му предимства са, че съхне бързо и е сравничтелно икономичен.

За какво се използва обезмаслителят Bardahl Brake Cleaner

Обезмаслителят Bardahl се използва за почистване на спирачни накладки, линии, спирачни барабани, спирачни цилиндри, пружини, дискове и блокове, съединител, трансмисия, скоростна кутия и всички други метални части и инструменти. Този препарат за почистване на спирачки може да се използва без демонтиране на спирачните модули.

Какво почиства обезмаслителят Bardahl Brake Cleaner

Обезмаслителят Bardahl Brake Cleaner премахва ефикасно и незабавно всякакъв вид отлагания. Bardahl Brake Cleaner е специално проектиран за отстраняване на грес, масло, катран, спирачен прах и спирачна течност. Този почистващ препарат не съдържа хлор и изсъхва за секунди, без да оставя следи. Поради това, този почистващ препарат е незаменим за хора, които работят по автомобила, по-специално по механичните части. Благодарение на обема си от 600 мл и мощното действие, този препарат за почистване на спирачки издържа много по-дълго от другите почистващи препарати на пазара.

Проблемът, който може да се реши с обезмаслител Бардал

Частите на спирачната система трябва да се поддържат изключително чисти, за да се осигури ефективна и безопасна работа. Всички замърсявания, прах, масло и грес трябва да бъдат отстранени преди повторното сглобяване на компонентите на спирачката.

Решението

Обезмаслителят Bardahl Brake Cleaner е мощен аерозолен разтвор, който разтваря и премахва отлагания и остатъци от компонентите на спирачките. Решението бързо почиства мръсотията, праха, маслото и греста от спирачните части, за да осигури безопасна и ефективна работа на спирачната система.

Ползи от обезмаслителят Bardahl

  • Мощна почистваща формула с разтворител.
  • Отстранява замърсителите от спирачните части.
  • Изсъхва бързо, оставяйки чиста суха повърхност.
  • Безопасен за всички видове спирачни системи.

Какви са предимствата от обезмаслителят Бардал Bardahl:

– Чистачка за спирачки

– Мощна пръскаща струя

– Премахва всякакъв вид депозити

– Отстранява масло, грес, катран, спирачен прах и спирачна течност

– Не съдържа хлор

– Изсъхва за секунди

– Не оставя остатъци

– Съдържание: 600мл

Упътвания за използване на обезмаслителят Бардал

Напръскайте обилно частите, които трябва да се почистят, с разтвора, след което избършете на сухо. Напръскайте отново и оставете частите да изсъхнат на въздух. Защитете гумата и пластмасата от прекомерно пръскане. Не позволявайте спрей върху автомобилно покритие или боядисани повърхности. Използвайте при всяко спирачно обслужване. Изхвърлете всеки използван или неизползван разтвор и контейнер в съответствие с местните, щатски и федерални разпоредби.

Коментарите са изключени.