Dyson Vassilias
Варна, България
22/07/2024

Как действат САРМС

Как действат САРМС

Как действат САРМС?

SARMs са насочени към андрогенните рецептори в тялото, за да покажат ефектите си на местата, на които искаме – предимно мускули, но също и увеличаване на костната плътност. Когато SARM се свърже с андрогенния рецептор, той казва на тялото да произвежда повече тестостерон, което може да помогне за постигането на резултатите, към които се стремим във физиката и спортовете за представяне, като повишена чиста маса, сила и възстановяване.

Кои САРМС не са потискащи?

На теория SARMs не трябва да бъдат потискащи, тъй като не допълвате екзогенния тестостерон. Не винаги обаче е толкова ясно и потребителите на SARMs съобщават за проблеми от непровеждане на PCT след тежки цикли. Не бихме искали да кажем, че има „неподтискащи SARMs“, тъй като това наистина изглежда много индивидуално. По-леките SARM, като Andarine или Ostarine, при ниски до умерени дози изглеждат по-малко потискащи. Възстановяването от цикъл на SARM често може да се направи с добавки без рецепта.

Кои САРМС са най-малко потискащи?

За да избегнете потискането, започнете с един от по-леките SARM, споменати по-рано, при най-ниската ефективна доза и продължете с кратки цикли. 4 седмици трябва да са достатъчни, за да видите резултатите от първия си цикъл! Преди да увеличите дозата или да добавите друг SARM, опитайте се да подобрите ефектите с нехормонална добавка, която действа по друг начин, като кардарин или ибутаморен.

Кои са най-потискащите САРМС

Най-потискащите SARM са най-мощните, особено когато се използват за много дълги цикли. Най-мощните SARM включват YK-11, който бихме препоръчали само за много напреднали потребители.

Можете ли да приемате различни САРМС заедно?

Да! Изобилието от SARMs са логичният път за напредване на режима ви, ако достигнете плато или търсите нещо по-силно влияещо. Това също означава, че можете да извлечете ползите от два отделни SARMs. Например, акцентът на един може да бъде слаб, сух ефект, докато акцентът на друг може да бъде подобрено възстановяване. Подреждането на SARMs трябва да се извършва само с правилно ръководство.

Нашето заключение относно различните видове САРМ

Сега на пазара има редица различни SARM, които отговарят на различни изисквания. Опитвали ли сте SARMs? Бихте ли избрали някой от този списък със SARM пред други мерки като прохормони? Моля, споделете опита си с нас чрез Facebook. Друга възможност е да разгледате нашите други информативни статии или да пазарувате нашата гама от SARM, като следвате връзките по-долу.

Виж тук и поръчай от нашата гама от SARM

Коментарите са изключени.